Dashboard makelaars

Uw profielpagina

Zodra u bent ingelogd ziet u uw profielpagina met foto, omschrijving activiteiten, contactgegevens, openingstijden, locatie met kaart. Deze kunt u zelf bewerken. Aan de linkerkant ziet u enkele symbolen.

Dashboard

Hier ziet u in de grafiek bezoekresultaten voor uw kantoor in totaliteit. Let wel: dit overzicht is met ingang van september geoptimaliseerd. Daaronder een overzicht van het aantal reacties van consumenten via mail en terugbelverzoeken. Bezoekers die uw telefoonnummer intoetsen kunnen wij uiteraard niet registreren.

Objecten

Hier ziet u een overzicht van uw actueel woningaanbod. De statistiek cijfers geven per woning aan hoe vaak een woning is getoond en hoe vaak er is geklikt.

Object op inactief zetten

Wanneer een woning (tijdelijk) niet mag worden getoond, dan kunt u het groene knopje achter “gepubliceerd” uitvinken. Objecten die in Tiara met “vertrouwelijk” zijn aangemeld, worden wel ingelezen maar niet gepubliceerd.

Gebruikersprofiel

Onder profiel staan de gegevens van de persoon die bevoegd is het account te beheren. Uiteraard kunnen deze aangepast worden, zoals bijvoorbeeld het wijzigen van het wachtwoord.