Hoe voeg ik handmatig een object toe?

Log in met je zakelijke account:

1. navigeer naar het Dashboard
  2. klik op Objecten, links in het menu
  3. klik op Nieuw object links in het menu
  4. volg de stappen en sla het object op

Let op: Internet Explorer wordt niet ondersteund! Webbrowsers als Chrome, Firefox, Safari, Edge worden wel ondersteund.

object toevoegen

Volg de stappen om het object te bewerken / compleet in te vullen.

Zoek het adres (volgens de BAG registratie; Nederland) op de combinatie postcode + huisnummer op. Indien het adres in het buitenland is, klik op het vlaggetje en selecteer Internationaal om vervolgens het adres in te voeren.
Let op: er wordt Google Maps gebruikt voor de internationale adressen. Het adres zal dus bij Google Maps bekend moeten zijn.

Nadat je een object toegevoegd en opgeslagen hebt kan je het object publiceren:

publicatie

Om een object weer te bewerken, ga je naar je objecten, klik op het menu icoontje bij het behorend object en klik op object bewerken: