Info voor makelaars en verhuurders over Woonplein Limburg

Nog geen partner van Woonpleinlimburg.nl? Meld je aan, wees er snel bij en profiteer!

De belangrijkste Limburgse woonsite

Woonpleinlimburg.nl ondersteunt makelaars bij het verkoop- en verhuurproces!

Met gemiddeld 2.000 bezoekers per dag is Woonpleinlimburg.nl de belangrijkste woonsite in Limburg. Op de website worden 5.000 woningen en bedrijfspanden te koop of te huur aangeboden in Limburg en de grensstreek. De website is onlangs geheel vernieuwd. Via een rechtstreekse Tiara licentie is het aanbod altijd actueel.

Alleen voor professionals

Makelaars kunnen tegen zeer gunstige tarieven en voorwaarden een abonnement afsluiten om het aanbod van koop- huurwoningen en BOG op Woonpleinlimburg.nl te publiceren. Wij maken geen onderscheid tussen brancheorganisaties. Alle aanbieders zijn voor ons gelijk. De aangesloten kantoren worden opgenomen in de bedrijvenpagina. Uiteraard zorgt de wervende kracht van Woonpleinlimburg.nl er voor dat je kantoor gezien wordt door potentiële opdrachtgevers. Dit levert extra verkoopopdrachten op.

Aansluiting en koppeling objecten

Om een aansluiting op woonpleinlimburg.nl te realiseren hebben wij nodig:

  1. Een ingevuld en getekend aanmeldingsformulier voor Woonpleinlimburg met eventuele incassomachtiging voor de deelnamekosten aan Woonpleinlimburg.nl.
  2. Een ingevulde en getekende (digitale) machtiging t.b.v. Pyber om real time objecten op te vragen uit TIARA Distributie.
  3. Een ingevulde en ondertekende (digitale) incassomachtiging t.b.v. Pyber om de kosten van Tiara (momenteel € 11,95 per maand excl. BTW) te laten incasseren.
  4. Het logo van je bedrijf.
  5. Indien je objecten via Pyber CRM aanmeldt of handmatig invoert, dan zijn de punten 2 en 3 niet van toepassing. Je ontvangt van ons inloggegevens.

Beheer gegevens website

Via een inlogcode kan je jouw bedrijfspagina beheren en personaliseren. Hiermee is het mogelijk om jeonderscheidend te profileren, zeker ook ten opzichte van nieuwe opdrachtgevers.

Vele zoekopties leiden kopers naar je kantoor

De gebruiker kan via “filters” gemakkelijk zoeken en selecteren. De consument kan je website bezoeken maar ook direct, telefonisch of via mail reageren voor verdere vragen of het maken van een afspraak.

Dagelijkse nieuw aanbod per mail

Woonpleinlimburg.nl houdt gebruikers gratis per mail op de hoogte van nieuw aanbod. Woningzoekenden kunnen (na registratie via een eigen inlog) meerdere zoekprofielen aanmaken.

Open Huizen Route

Woonpleinlimburg.nl biedt 2x per jaar de Open Huizenroute aan. De deelnemende objecten worden automatisch getoond voor zover deze in Tiara zijn aangemeld.

Statistieken

Je kunt uiteraard zien hoe vaak objecten werden getoond en door gebruikers zijn bekeken en hoe vaak bezoekers reageren op het woningaanbod en je kantoor.

Marketing

Wij hebben diverse stickers beschikbaar die op “te koop” borden kunnen worden geplakt, o.a. ook een sticker “verkocht”. Regelmatig maken we gebruik van social media om onze naamsbekendheid te versterken. Handig is ook als jij en jouw opdrachtgevers de te koop staande woningen via Woonpleinlimburg.nl op Facebook e.d. delen. Dit kost niets en levert veel extra kliks op.

Logo op je website

Het opnemen van het Woonpleinlimburg.nl logo op je website is zeer wenselijk. Het gebruik van het logo is een zeer effectief en goedkoop middel om onze samenwerking te versterken. Als je creatieve ideeën hebt die bij onze marketingactiviteiten kunnen worden ingezet, dan horen wij dat graag. 

Korting op tarieven Woningmarktcijfers.nl

Als deelnemer van Woonpleinlimburg.nl krijg je een aantrekkelijke korting op de woningmarktrapporten van Woningmarktcijfers.nl. Heb je vragen over transacties, prijzen en verkooptijden etc. neem dan contact met ons op.

Laat geen verkoopkans onbenut: sluit je aan bij Woonpleinlimburg.nl

Bel direct 045-4040250 of stuur een mail: info@Woonpleinlimburg.nl

Exclusief voor professionals

Exclusieve samenwerking met professionals, geen particulier aanbod.

Analyse van de bezoekers

Analyse van de bezoekers, per makelaar en per object.

Onafhankelijk

Onafhankelijk woningplatform voor Limburg en grensstreken.

Nog geen partner van Woonpleinlimburg.nl? Meld je aan, wees er snel bij en profiteer!

Vernieuwde real-time koppeling!

Woonpleinlimburg.nl is rechtstreeks op de database van Tiara aangesloten. Alle objecten worden automatisch vanuit Tiara opgehaald. Het aanbod wordt real-time verwerkt, dus sneller en altijd actueel gepresenteerd. Nu is het ook mogelijk om reeds verkochte en of verhuurde woningen te tonen.

Maak indruk met je vestigingspagina

Gebruik je profiel als visitekaartje op het platform. Omschrijf je diensten, voeg de openingstijden toe, presenteer je team en maak indruk! Zeker ook voor nieuwe opdrachtgevers!

Je pagina in je eigen huisstijl

Personaliseer je bedrijfspagina in de kleuren van je huisstijl, upload het logo en omslagfoto. Genereer automatisch je professionele url en deel je pagina via Social Media!

Woningpresentatie in je eigen stijl

Optimale woningpresentaties in de herkenbare look-and-feel van jouw makelaardij. Je eigen objecten worden passend in je kenmerkende huisstijlkleuren weergegeven.

Vergroot je marktaandeel

Wil je goed gevonden worden in zoekmachines als Google? Meld je aan en vergroot je marktaandeel! Kopers en verkopers zullen jouw kantoor eerder weten te vinden!

Woonpleinlimburg.nl, de grootste woonsite in Limburg

Woonpleinlimburg.nl heeft een unieke positie in Limburg. Op de website worden woningen en bedrijfsobjecten te koop of te huur aangeboden in Limburg en de grensstreken van België en Duitsland.

Makelaars en woningverhuurders bundelen het aanbod

Makelaars en andere bedrijven kunnen voor een vast bedrag per maand een abonnement afsluiten om het aanbod van koop- huurwoningen en bedrijfs-onroerend goed op Woonpleinlimburg.nl te publiceren. Om praktische redenen is het voor particulieren niet mogelijk om aanbod te plaatsen. De deelnemende kantoren zijn te vinden onder “bedrijven”.

Meerdere zoekopties voor de gebruiker

De gebruiker kan op verschillende manieren op de website zoeken en selecteren. En uiteraard direct bij de makelaar reageren via mail of telefoon. 

Mijn Woonplein

Via de “inlog” kan een bezoeker gratis een registratie aanmaken. Na registratie volgt een mail welke bevestigd dient te worden. Op de plek van “inlog” verschijnt dan “Mijn Woonplein”.  Hierna ontstaat de mogelijkheid om een zoekprofiel aan te maken, op te slaan en te beheren. Vervolgens wordt de zoeker via e-mail op de hoogte gehouden van nieuw woningaanbod dat aan zijn zoekprofiel voldoet. Er kunnen meerdere profielen worden aangemaakt.

Open Huizenroute

Woonpleinlimburg.nl bevordert de open huizenroute. Objecten die hiervoor zijn geselecteerd worden apart getoond.

Topwoningen

Topwoningen laten gemiddeld genomen betere cijfers zien wat het doorklikken naar de makelaarssite betreft. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf panden aan te melden als topwoning. Dit kan via beheer. Elke makelaar ontvangt elk kwartaal 1 tot 6 credits, afhankelijk van het tarief. Met 1 credit  kunt u gedurende 2 weken een topwoning plaatsen, of met 2 gedurende 4 weken. U kunt zelf credits bijkopen voor € 5,- per stuk. Maak het gewenste bedrag over naar ons rekeningnummer en wij plaatsen de credits erbij.

Bannerrelame

Met een banner tussen de woningen, kunt u uw kantoor extra promoten. Kijk voor meer info onder informatie banners. U kunt extra vermeldingen nemen in de bedrijfsrubrieken aankoopmakelaar, taxateur of hypotheekadviseur.

Social media

Je kunt woningen via Woonpleinlimburg.nl delen via alle social media kanalen. Handig om je naamsbekendheid te verhogen en een bepaalde woning extra onder de aandacht te brengen.

Woningmarktcijfers.nl

Als deelnemend makelaar ontvang je korting op diverse data en lokale woningmarktrapporten van Woningmarktcijfers.nl.